Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Discussion > Honda Technical

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06 Apr 2008, 05:17 pm
tja tja is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Default I need help...

I just bought my daughter a 98 Civic LX Automatic yesterday. Nice shape. 153K on it. Checked everything I could. She bought it. Drove it 70 miles home. All good...very good. I just took it for a test drive, and all was good. Until I came down (down hill my street)...I put it in reverse and went to back up...it backed up...but a shreaking metal on metal sound came form the engine compartment (transmission) I then drive to the bottom of the street (level) did a three point turn and no problem. The noise seems to only happen when applying torque in reverse...even on a level surface if I gun it a little in reverse it happens...

...can old tranny fluid cause this?

...IT seems to run perfectly except for this...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:56 pm.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.