Honda Car Forum | |
|
|||
|
hy im from croatia and i have a vti del sol,i have a race in one month and
everythig on this car is stocked,what would be the best to make for some horse power? v-tec controler? how much can i get from it? turbo- compresor? does enibody have a used one -for cheap sale.... please help hrvoje |
|
|||
|
Možeš ugraditi turbo od npr. diahatsu charade-a i to staviti da radi na max
0.3 bara, za sve ostalo bi trebao mjenjati radilicu, ležajeve, pikse, elektroniku i sl. Dobit čeć cca 30-tak konja, onda stavi cold air intake i nos, ali moj savjet je ostavi auto kakav je i dugo češ uživati u njemu,, pazi na ulje jer svi v-tec motori troše ulje i to ti je to. -- Ivan Tomaškovic "NITRO" <hrvoje.pavlecic(makni ovo)@sk.htnet.hr> wrote in message news:c58oj6$sc1$1@ls219.htnet.hr... > hy im from croatia and i have a vti del sol,i have a race in one month and > everythig on this car is stocked,what would be the best to make for some > horse power? > v-tec controler? how much can i get from it? > turbo- compresor? > does enibody have a used one -for cheap sale.... > please help > hrvoje > > |
|
|||
|
dal si probao nes takvog?
"Ivan Tomaskovic" <ivan.tomaskovic@zg.tel.hr> wrote in message news:c595rb$aub$1@ls219.htnet.hr... > Možeš ugraditi turbo od npr. diahatsu charade-a i to staviti da radi na max > 0.3 bara, za sve ostalo bi trebao mjenjati radilicu, ležajeve, pikse, > elektroniku i sl. Dobit čeć cca 30-tak konja, onda stavi cold air intake i > nos, ali moj savjet je ostavi auto kakav je i dugo češ uživati u njemu,, > pazi na ulje jer svi v-tec motori troše ulje i to ti je to. > > -- > Ivan Tomaškovic > > "NITRO" <hrvoje.pavlecic(makni ovo)@sk.htnet.hr> wrote in message > news:c58oj6$sc1$1@ls219.htnet.hr... > > hy im from croatia and i have a vti del sol,i have a race in one month and > > everythig on this car is stocked,what would be the best to make for some > > horse power? > > v-tec controler? how much can i get from it? > > turbo- compresor? > > does enibody have a used one -for cheap sale.... > > please help > > hrvoje > > > > > > |
|
|||
|
Nisam jer me to ne zanima al sam razgovarao sa tipom koji je to izveo i
stvar funkcionira i košta cca 1000eur. -- Ivan Tomaškovic "NITRO" <hrvoje.pavlecic(makni ovo)@sk.htnet.hr> wrote in message news:c59rqm$78m$1@ls219.htnet.hr... > dal si probao nes takvog? > "Ivan Tomaskovic" <ivan.tomaskovic@zg.tel.hr> wrote in message > news:c595rb$aub$1@ls219.htnet.hr... > > Možeš ugraditi turbo od npr. diahatsu charade-a i to staviti da radi na > max > > 0.3 bara, za sve ostalo bi trebao mjenjati radilicu, ležajeve, pikse, > > elektroniku i sl. Dobit čeć cca 30-tak konja, onda stavi cold air intake i > > nos, ali moj savjet je ostavi auto kakav je i dugo češ uživati u njemu,, > > pazi na ulje jer svi v-tec motori troše ulje i to ti je to. > > > > -- > > Ivan Tomaškovic > > > > "NITRO" <hrvoje.pavlecic(makni ovo)@sk.htnet.hr> wrote in message > > news:c58oj6$sc1$1@ls219.htnet.hr... > > > hy im from croatia and i have a vti del sol,i have a race in one month > and > > > everythig on this car is stocked,what would be the best to make for some > > > horse power? > > > v-tec controler? how much can i get from it? > > > turbo- compresor? > > > does enibody have a used one -for cheap sale.... > > > please help > > > hrvoje > > > > > > > > > > > > |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|