Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Honda Acura > Honda 2

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13 Apr 2006, 07:16 pm
tigerpride63
Guest
 
Posts: n/a
Default subs cutting out

okay i've got 2 kenwood 600w subs they are being powered by a sony xplod 2/1
channel amp im running 16 gauge wire on my subs for some reason my subs cut
in and out i checked my amp isn't going into protect mode or shutting off
wats the problem
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Element cutting off Glenn Woodell Honda 3 3 24 Nov 2006 12:24 am
Trying to Install Amps/Subs EdSales Honda 3 5 06 Nov 2006 10:33 pm
FA: New JL Audio Free Air Subs Rare Discontinued tre Honda 3 1 01 Jul 2005 12:00 pm
90 Accord cutting out Frink Honda 3 4 08 Jul 2003 12:57 pm


All times are GMT -5. The time now is 04:24 pm.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.