Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Honda Acura > Acura

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01 Sep 2009, 08:11 pm
ken
Guest
 
Posts: n/a
Default Acura Legend driving me batty

My SO's sister dropped off her '93 for front brakes and to replace the
heater blower motor the other day.
Got a used unit (new was $175+) from pick-n-pull, tested it to make
sure it worked, installed it, hooked back the battery and tried to
start it.
One click, then nothing, no door lights, no horn, no headlights,
nothing.
Find out that I need to press on the brake pedal to release an
interlock (they were apart, waiting for pads)
Once installed still nothing.
12 volts to the starter, 12 volts thru all the underhood fuses and all
interior fuses are fine.
I've pulled and replaced the little security unit under the dash with
no effect.
Is there some secret reset button somewhere?

Ken....Depressed in Calif
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01 Sep 2009, 08:51 pm
Tegger
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Acura Legend driving me batty

ken <flakey714@earthlink.net> wrote in news:b2a44684-c4b9-45ce-ac2b-
080cffbd1b12@upsg2000gro.googlegroups.com:

> My SO's sister dropped off her '93 for front brakes and to replace the
> heater blower motor the other day.
> Got a used unit (new was $175+) from pick-n-pull, tested it to make
> sure it worked, installed it, hooked back the battery and tried to
> start it.
> One click, then nothing, no door lights, no horn, no headlights,
> nothing.
> Find out that I need to press on the brake pedal to release an
> interlock (they were apart, waiting for pads)
> Once installed still nothing.
> 12 volts to the starter, 12 volts thru all the underhood fuses and all
> interior fuses are fine.
> I've pulled and replaced the little security unit under the dash with
> no effect.
> Is there some secret reset button somewhere?
>




Behavior of the Check Engine light at each key position...?



--
Tegger

The Unofficial Honda/Acura FAQ
www.tegger.com/hondafaq/
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01 Sep 2009, 09:13 pm
ken
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Acura Legend driving me batty

On Sep 1, 6:51*pm, Tegger <inva...@invalid.inv> wrote:
> ken <flakey...@earthlink.net> wrote in news:b2a44684-c4b9-45ce-ac2b-
> 080cffbd1...@upsg2000gro.googlegroups.com:
>
>
>
>
>
> > My SO's sister dropped off her '93 for front brakes and to replace the
> > heater blower motor the other day.
> > Got a used unit (new was $175+) from pick-n-pull, tested it to make
> > sure it worked, installed it, hooked back the battery and tried to
> > start it.
> > One click, then nothing, no door lights, no horn, no headlights,
> > nothing.
> > Find out that I need to press on the brake pedal to release an
> > interlock (they were apart, waiting for pads)
> > Once installed still nothing.
> > 12 volts to the starter, 12 volts thru all the underhood fuses and all
> > interior fuses are fine.
> > I've pulled and replaced the little security unit under the dash with
> > no effect.
> > Is there some secret reset button somewhere?

>
> Behavior of the Check Engine light at each key position...?
>
> --
> Tegger
>
> The Unofficial Honda/Acura FAQwww.tegger.com/hondafaq


No dash lights at all.
I just talked with the fella I used to work for up in Oakland, (an
independent shop) and he figures I have a bad connection somewhere in
the wiring, not a security problem
Tried the key one more time while he was on the phone,, got dash
lights and a slight solenoid click then nothing.
I want to see if I have any voltage to the interior fuses, but won't
be back to it till tomorrow.
Thanks very much for the reply.

Had a somewhat similar problem with my '91 S-10 last year.
Turned out to be a bad connection between the engine harness where it
went thru the firewall and into the fuse block.
a little 10 cent bayonet style connection.
Took me a while to find it..
Ken..still Depressed in Calif
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My acura legend 1991 sedan wont stop steaming after driving it. help me out please? the fact remains Acura Technical 5 22 Mar 2009 10:16 pm
Acura Legend... How what is the right size tires for this car? I have a 1993 Acura Legend Sedan.? professorcactus Acura Technical 2 21 Feb 2009 07:01 pm
My 1994 Acura Legend keeps shuttin off while driving, start back up.? could it be my AZGIFF Acura Technical 4 18 Sep 2008 10:01 am
My headlights in my 90 Acura Legend go out whild driving. WHY? mark b Acura Technical 2 07 Mar 2008 05:46 pm
92 legend died while driving? siobri Acura 1 28 Jun 2005 06:41 pm


All times are GMT -5. The time now is 08:44 pm.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.