Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Honda Acura > Acura

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09 Jan 2008, 10:07 pm
Jim Tiberio
Guest
 
Posts: n/a
Default Undiagnosed problems.

'06 TL NAV, stock, took delivery in 02/06 if that helps and it has about
17,500 miles on the clock, twice in the past month and a half my battery has
punted, once leaving the starter clicking and once enough to turn the
starter over but not fast enough to catch any spark I guess. The first time
I had to use AAA so I didn't even look at the battery, this weekend it
happened again and I popped the cover to throw my trickle charger on it and
noticed quite a bit of corrosion on the terminals. That is one problem, the
other problem is since it's been cold I've had a problem with the passenger
side window, when I lower it, it takes quite a bit of fiddling to get it to
close back up, it will make it about halfway and then just start closing on
it's own. It usually takes a dozen or so tries to get it to fully close. I
brought the car in for service today and they found nothing in regards to
either problem, although they did clean the terminals. The battery was
fine, the charging system was fine and of course they couldn't duplicate the
window issue which shouldn't surprise me but it did because even when I left
the dealer I tried the window on the way home and on the first try the
window gave me a hard time. Has anyone else experienced this?


Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 09 Jan 2008, 10:47 pm
motsco_
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Undiagnosed problems.

Jim Tiberio wrote:
> '06 TL NAV, stock, took delivery in 02/06 if that helps and it has about
> 17,500 miles on the clock, twice in the past month and a half my battery has
> punted, once leaving the starter clicking and once enough to turn the
> starter over but not fast enough to catch any spark I guess.


<SNIP>

Are you in warranty and in North America?

'Curly'
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10 Jan 2008, 08:48 am
Jim Tiberio
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Undiagnosed problems.


"motsco_" <motsco_@interbaun.com> wrote in message
news:13ob8mk4jv38n3c@corp.supernews.com...
> Jim Tiberio wrote:
>> '06 TL NAV, stock, took delivery in 02/06 if that helps and it has about
>> 17,500 miles on the clock, twice in the past month and a half my battery
>> has punted, once leaving the starter clicking and once enough to turn the
>> starter over but not fast enough to catch any spark I guess.

>
> <SNIP>
>
> Are you in warranty and in North America?
>
> 'Curly'


Yes and yes, Connecticut to be specific.


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10 Jan 2008, 09:04 am
Scott Van Nest
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Undiagnosed problems.

I have seen something similar. We have an '06 Ody with about 30k. The auto
slide doors would close sometimes and sometimes not; this went on for about
2 months. Eventually wouldn't start the car. Took it to the dealer, all
is fine for a few days, then dead again. As easy as these cars are to
start, we couldn't notice a down battery until is was totally dead. The
electric seat warmer was the last straw. Had the dealership replace the
battery and all is well.

Scott
"Jim Tiberio" <jimtiberio@hotmail.com> wrote in message
news:5ulju5F1gr296U1@mid.individual.net...
> '06 TL NAV, stock, took delivery in 02/06 if that helps and it has about
> 17,500 miles on the clock, twice in the past month and a half my battery

has
> punted, once leaving the starter clicking and once enough to turn the
> starter over but not fast enough to catch any spark I guess. The first

time
> I had to use AAA so I didn't even look at the battery, this weekend it
> happened again and I popped the cover to throw my trickle charger on it

and
> noticed quite a bit of corrosion on the terminals. That is one problem,

the
> other problem is since it's been cold I've had a problem with the

passenger
> side window, when I lower it, it takes quite a bit of fiddling to get it

to
> close back up, it will make it about halfway and then just start closing

on
> it's own. It usually takes a dozen or so tries to get it to fully close.

I
> brought the car in for service today and they found nothing in regards to
> either problem, although they did clean the terminals. The battery was
> fine, the charging system was fine and of course they couldn't duplicate

the
> window issue which shouldn't surprise me but it did because even when I

left
> the dealer I tried the window on the way home and on the first try the
> window gave me a hard time. Has anyone else experienced this?
>
>



Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10 Jan 2008, 05:53 pm
tww1491
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Undiagnosed problems.


"Jim Tiberio" <jimtiberio@hotmail.com> wrote in message
news:5ulju5F1gr296U1@mid.individual.net...
> '06 TL NAV, stock, took delivery in 02/06 if that helps and it has about
> 17,500 miles on the clock, twice in the past month and a half my battery
> has punted, once leaving the starter clicking and once enough to turn the
> starter over but not fast enough to catch any spark I guess. The first
> time I had to use AAA so I didn't even look at the battery, this weekend
> it happened again and I popped the cover to throw my trickle charger on it
> and noticed quite a bit of corrosion on the terminals. That is one
> problem, the other problem is since it's been cold I've had a problem with
> the passenger side window, when I lower it, it takes quite a bit of
> fiddling to get it to close back up, it will make it about halfway and
> then just start closing on it's own. It usually takes a dozen or so tries
> to get it to fully close. I brought the car in for service today and they
> found nothing in regards to either problem, although they did clean the
> terminals. The battery was fine, the charging system was fine and of
> course they couldn't duplicate the window issue which shouldn't surprise
> me but it did because even when I left the dealer I tried the window on
> the way home and on the first try the window gave me a hard time. Has
> anyone else experienced this?
>

You might want to write Acura about the problem since I doubt the dealer
will do much for you.


Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1995 Honda Accord EX - Brake problems, many problems queenslacker@yahoo.com Honda 3 1 18 Oct 2007 08:17 pm
air problems.? madtyga2002 Honda Technical 4 17 Oct 2007 11:54 am
91 Crx Si Problems dcrolin Honda 2 4 08 Apr 2005 10:33 pm
Help: RSX SRS problems mslee Acura 2 13 Feb 2005 05:56 pm
RSX - No problems - am I alone? George Acura 5 04 Mar 2004 10:10 am


All times are GMT -5. The time now is 03:32 am.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.