Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Honda Acura > Acura

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27 Dec 2006, 08:50 pm
lzo
Guest
 
Posts: n/a
Default acura01 3.2cl-s

I BOUGHT THIS CAR FROM A SALVAGE AUCTION,IT WAS HIT ABOVE THE BUMPER. IT
RAN BEFORE I TOOK THE AIRBAGS AND MODULE OUT TO REPLACE THEM AND HAD THE
MODULE RESET.NOW THAT I PUT EVERYTHING TOGETHER.THE CAR WONT START. THE
RADIO IS ANTI-THEFT WHICH I AM CURRENTLY GETTING THE CODE FOR THAT
TOMMORROW,I HAVE TO CARRY THE RADIO WITH ME TO THE DEALER TO SEE THE
NUMBERS THAT I PRESENTED TO THEM. MY ? TO YOU,IS WOULD THE RADIO BEING
REMOVED CAUSE THE CAR NOT START.I HEAR THE FUEL PUMP RUNNING,BUT NO
START,I SPRAYED SOME EITHER AND IT RAN BUT WON'T RUN WIYHOUT,WHAT DO YOU
THINK IT IS?

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27 Dec 2006, 09:15 pm
Tegger
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: acura01 3.2cl-s

"lzo" <lboggie36@sbcglobal.net> wrote in
news:8e0f8e22f8b94673dd592dcf2af9ec37@localhost.ta lkaboutautos.com:

> I BOUGHT THIS CAR FROM A SALVAGE AUCTION,IT WAS HIT ABOVE THE BUMPER. IT
> RAN BEFORE I TOOK THE AIRBAGS AND MODULE OUT TO REPLACE THEM AND HAD THE
> MODULE RESET.NOW THAT I PUT EVERYTHING TOGETHER.THE CAR WONT START. THE
> RADIO IS ANTI-THEFT WHICH I AM CURRENTLY GETTING THE CODE FOR THAT
> TOMMORROW,I HAVE TO CARRY THE RADIO WITH ME TO THE DEALER TO SEE THE
> NUMBERS THAT I PRESENTED TO THEM. MY ? TO YOU,IS WOULD THE RADIO BEING
> REMOVED CAUSE THE CAR NOT START.I HEAR THE FUEL PUMP RUNNING,BUT NO
> START,I SPRAYED SOME EITHER AND IT RAN BUT WON'T RUN WIYHOUT,WHAT DO YOU
> THINK IT IS?
>
>




YOU MIGHT BEGIN BY TURNING OFF YOUR CAPS LOCK KEY. English is written in
both UPPER and lower case.


Cutting to the chase...Please define "won't start". Does the starter refuse
to operate, or will the starter turn but the engine refuse to fire? We need
more info here.


--
Tegger

The Unofficial Honda/Acura FAQ
www.tegger.com/hondafaq/
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 31 Dec 2006, 06:15 pm
motsco_
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: acura01 3.2cl-s [SALVAGE AUCTION]

lzo wrote:
> I BOUGHT THIS CAR FROM A SALVAGE AUCTION,IT WAS HIT ABOVE THE BUMPER. IT
> RAN BEFORE I TOOK THE AIRBAGS AND MODULE OUT TO REPLACE THEM AND HAD THE
> MODULE RESET.NOW THAT I PUT EVERYTHING TOGETHER.THE CAR WONT START. THE
> RADIO IS ANTI-THEFT WHICH I AM CURRENTLY GETTING THE CODE FOR THAT
> TOMMORROW,I HAVE TO CARRY THE RADIO WITH ME TO THE DEALER TO SEE THE
> NUMBERS THAT I PRESENTED TO THEM. MY ? TO YOU,IS WOULD THE RADIO BEING
> REMOVED CAUSE THE CAR NOT START.I HEAR THE FUEL PUMP RUNNING,BUT NO
> START,I SPRAYED SOME EITHER AND IT RAN BUT WON'T RUN WIYHOUT,WHAT DO YOU
> THINK IT IS?
>

=================================

You didn't need to remove the radio . . . Read page 5 of this (sample)
document http://www.tegger.com/hondafaq/tsb/crv/x01-094e.pdf

Anyway, you're saying if you could feed fuel to it (which is tricky to
do), it would keep running? Try disconnecting the fuel line and pointing
it in a bucket while switching the key between OFF and position II
several times. Somebody may have gotten water in the tank / fuel filter.

'Curly'
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 01 Jan 2007, 03:53 pm
Tegger
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: acura01 3.2cl-s [SALVAGE AUCTION]

motsco_ <motsco_@interbaun.com> wrote in
news:12pgkc62klrme3d@corp.supernews.com:

> lzo wrote:
>> I BOUGHT THIS CAR FROM A SALVAGE AUCTION,IT WAS HIT ABOVE THE BUMPER. IT
>> RAN BEFORE I TOOK THE AIRBAGS AND MODULE OUT TO REPLACE THEM AND HAD THE
>> MODULE RESET.NOW THAT I PUT EVERYTHING TOGETHER.THE CAR WONT START. THE
>> RADIO IS ANTI-THEFT WHICH I AM CURRENTLY GETTING THE CODE FOR THAT
>> TOMMORROW,I HAVE TO CARRY THE RADIO WITH ME TO THE DEALER TO SEE THE
>> NUMBERS THAT I PRESENTED TO THEM. MY ? TO YOU,IS WOULD THE RADIO BEING
>> REMOVED CAUSE THE CAR NOT START.I HEAR THE FUEL PUMP RUNNING,BUT NO
>> START,I SPRAYED SOME EITHER AND IT RAN BUT WON'T RUN WIYHOUT,WHAT DO YOU
>> THINK IT IS?
>>

> =================================
>
> You didn't need to remove the radio . . . Read page 5 of this (sample)
> document http://www.tegger.com/hondafaq/tsb/crv/x01-094e.pdf
>
> Anyway, you're saying if you could feed fuel to it (which is tricky to
> do), it would keep running? Try disconnecting the fuel line and pointing
> it in a bucket while switching the key between OFF and position II
> several times. Somebody may have gotten water in the tank / fuel filter.
>
>



The problem -- and I should have guessed this first time around -- is that
the OP's new ECM is not seeing his ignition keys. The new ECM needs to be
introduced to the keys so it will allow the ignition and fuel to function.


--
Tegger

The Unofficial Honda/Acura FAQ
www.tegger.com/hondafaq/
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:47 pm.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.