Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Honda Acura > Acura

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13 Sep 2005, 03:26 pm
Ramapo
Guest
 
Posts: n/a
Default Temporary Loss of Temp Sensor and Blue Tooth Link

I washed my car on Sunday. After washing it, everything on it
appeared normal, but I wasn't looking at the gauges as I moved it back
into the garage and didn't have my cell phone on me. Monday, when I
started the car, the ambient outdoor temp sensor failed to send data
to the display and the Blue Tooth function failed to find my cell
phone and link up. Restarting the car failed to resolve either issue.
Running the car on a trip for about 1.5 hours had no effect.

At the end of the day, I restarted the car (it was sitting out in the
sun all day) and both the temperature sensor was sending data and the
Blue Tooth link up with my phone worked without a problem.

Does anyone know what might have caused one or both to temporarily
stop working?

Paul
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15 Sep 2005, 10:59 am
pj.chris@verizon.net
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Temporary Loss of Temp Sensor and Blue Tooth Link - UPDATE

On Tue, 13 Sep 2005 20:26:30 GMT, Ramapo <ramapo@youbetyourass.com>
wrote:

>I washed my car on Sunday. After washing it, everything on it
>appeared normal, but I wasn't looking at the gauges as I moved it back
>into the garage and didn't have my cell phone on me. Monday, when I
>started the car, the ambient outdoor temp sensor failed to send data
>to the display and the Blue Tooth function failed to find my cell
>phone and link up. Restarting the car failed to resolve either issue.
>Running the car on a trip for about 1.5 hours had no effect.
>
>At the end of the day, I restarted the car (it was sitting out in the
>sun all day) and both the temperature sensor was sending data and the
>Blue Tooth link up with my phone worked without a problem.
>
>Does anyone know what might have caused one or both to temporarily
>stop working?
>
>Paul


I got a recall notice on this today! Seems the nav system display is
pulling too much power when shut down and it's affecting the battery
and other sensors. They're going to do a fix for free.

Paul
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anyone has treo 650 to work with TL blue tooth? pete Acura 0 09 Apr 2006 01:13 pm
what is the temp sensor connected to rynniki Honda 2 2 12 Sep 2005 02:05 pm
Placement of a temp sensor John Smith Honda 3 3 02 Nov 2004 09:37 pm
Blue Tooth horo Acura 1 01 Aug 2004 09:45 am
missing link and o2 sensor emptywallet Honda 2 0 18 May 2004 09:18 pm


All times are GMT -5. The time now is 03:19 pm.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.