Honda Car Forum


 

Go Back   Honda Car Forum - Accord Parts Civic Tuning Acura Racing > Honda Acura > Acura

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16 Aug 2007, 10:45 am
Neshia80
Guest
 
Posts: n/a
Default HELP I'M HAVING PROBLEMS WITH MY INTEGRA

I HAVE A 94 INTEGRA LS SEDAN, MY FIRST PROBLEM WHEN I TURN THE A/C ON,
MAKING A TURN CLEAR FLUID LEAKS FROM UNDER THE DASH, THEN WHEN I TURN THE
CAR OFF IT LEAKS FROM JUST THE PASSENGER SIDE. THE SECOND PROBLEM IS THE
CAR WON'T START. I DROVE IT FOR ABOUT 15 MINUTES PARKED IT FOR ABOUT 10
MIN TRIED TO START IT AND NOTHING. ABOUT 1 WK AGO I CHANGED THE SPARK PLUG
WIRES AND THE DISTRIBUTOR. I JUST HIT ABOUT 91,000 MILES. I GET A REGULAR
OIL CHANGE, SO FAR I'VE CHANGED THE WATER PUMP AND TIMING BELT, BATTERY,
A/C HEAT BLOWER, BRAKES,MASTER CYLINDER,BALL JOINTS AND TIE ROD ENDS,FUSES
AND THE POWER STEERING FLUID CONTAINER WHICH IS ALSO LEAKING ALOT OF FLUID.
I'M ALSO HEARING NOISES NEAR THAT AREA.

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16 Aug 2007, 12:29 pm
Tegger
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: HELP I'M HAVING PROBLEMS WITH MY INTEGRA

"Neshia80" <tanaja06@msn.com> wrote in
news:c1c5009f31256cca52580925f2cad14b@localhost.ta lkaboutautos.com:

> I HAVE A 94 INTEGRA LS SEDAN, MY FIRST PROBLEM WHEN I TURN THE A/C ON,
> MAKING A TURN CLEAR FLUID LEAKS FROM UNDER THE DASH, THEN WHEN I TURN
> THE CAR OFF IT LEAKS FROM JUST THE PASSENGER SIDE. THE SECOND PROBLEM
> IS THE CAR WON'T START. I DROVE IT FOR ABOUT 15 MINUTES PARKED IT FOR
> ABOUT 10 MIN TRIED TO START IT AND NOTHING. ABOUT 1 WK AGO I CHANGED
> THE SPARK PLUG WIRES AND THE DISTRIBUTOR. I JUST HIT ABOUT 91,000
> MILES. I GET A REGULAR OIL CHANGE, SO FAR I'VE CHANGED THE WATER PUMP
> AND TIMING BELT, BATTERY, A/C HEAT BLOWER, BRAKES,MASTER CYLINDER,BALL
> JOINTS AND TIE ROD ENDS,FUSES AND THE POWER STEERING FLUID CONTAINER
> WHICH IS ALSO LEAKING ALOT OF FLUID. I'M ALSO HEARING NOISES NEAR THAT
> AREA.
>
>



I'm surprised you're hearing anything at all after shouting like that.
Please turn off your Caps Lock key. Typing in all caps is rude.

The clear fluid is likely water. The drain hose is probably disconnected or
split.

What /exactly/ happens when it "won't start"? Is there no sound at all from
the engine" A click? Starter turns but no sign of firing? Details, please.

Check the hoses going to and from the power steering pump and the
reservoir. They can split at the ends. Ham-fistedness can crack the hose
stubs.

The noises are impossible to even guess at, since you have provided zero
details about them.

--
Tegger

The Unofficial Honda/Acura FAQ
www.tegger.com/hondafaq/
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16 Aug 2007, 12:58 pm
Neshia80
Guest
 
Posts: n/a
Default Help I'm having problems with my integra

I am hearing sound but no sign of firing

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16 Aug 2007, 03:22 pm
Neshia80
Guest
 
Posts: n/a
Default problems with my integra

my mechanic checked my car and it was the distributor again this time I'll
buy it new, and I need a new p/s rack&pinion so problem solved.

thanks anyway

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 16 Aug 2007, 04:12 pm
Neshia80
Guest
 
Posts: n/a
Default problems with my integra

one more thing, I was driving one day while at
the traffic light when I tried to pull off it cut off and didn't come back
on. there was no spark so I replaced the distributor(used). Now it won't
start and there's smoke coming from the
distributor. Is there something causing this
problem or do I just need a new distributor.

Thank You

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
97 Integra ls shifting problems bmcca02@hotmail.com Acura 15 25 Dec 2006 09:05 pm
electrical problems w/ 90 Integra Dan Honda 2 3 19 May 2004 09:50 am
electrical problems with 90 integra Dan Honda 3 0 18 May 2004 07:17 pm
electrical problems with 90 integra Dan Honda 3 0 18 May 2004 07:14 pm
98 Integra problems starting suresh Honda 3 2 06 Oct 2003 08:38 am


All times are GMT -5. The time now is 03:19 pm.


Attribution:
Honda News | Autoblog
Powered by Yahoo Answers




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
HondaCarForum.com is not affiliated with Honda Motor Company in any way. Honda Motor Company does not sponsor, support, or endorse HondaCarForum.com in any way. Copyright/trademark/sales mark infringements are not intended or implied.